PHILOSOPHY BLUES ORGINAL

Siden vores start i 1994 har vi hos PBO Group været dedikerede til at etablere Philosophy Blues Original som et stærkt, højt profileret brand. Vi har hele tiden været bevidste om, at et brand aldrig kan blive bedre end produktet, ledelsens visioner og vores medarbejderes kompetencer. Med andre ord skal fundamentet være på plads for at sikre, at vi – set fra markedets synspunkt – skiller os ud med en markant profil. I al beskedenhed er vi stolte over at kunne sige, at det er lykkedes trods hård konkurrence. Men vores ambitioner rækker længere end som så. Derfor bevæger vi os ind på nye markeder i hele Europa.


Et stærkt brand medfører en forpligtelse, et ansvar for hele organisationen af ​​PBO Group. Det kræver mere end blot at være fokuseret på vores brands og gøre en forskel for vores kunder. Derfor er det en topprioritet at samarbejde med de rigtige mennesker. Vi samarbejder kun med virksomheder, der har en dybdegående forståelse for vores produkter – og ikke mindst PBO-koncernens værdier. Konkurrencen på markedet kræver noget ud over det sædvanlige fra vores samarbejdspartnere. Vi skal være i stand til at reagere hurtigt og sikkert uden at bringe vores underliggende forretningskoncept i fare.


Ud over væksten i PBO Group vil vi tillægge yderligere vægt til vores markedsføringsindsats. Vi vil skærpe profilen af ​​PBO-koncernen og vores brand, og vi vil sikre, at alle fremtidige markedsføringstiltag peger i samme retning. Vi er overbeviste om, at dette er nøglen til at fastholde og udvide vores position på markedet. Men først og fremmest har vi tænkt os at blive ved med at lave tøj af høj kvalitet og et markant design.